Wilfa Svart Uniform Wilfa Svart Uniform

Wilfa og Tim Wendelboe har utviklet markedets fullkomne kaffekvern og inviterer til Årets kaffe-event med Tim Wendelboe.

Uniform text vector

Gjennom flere år har Wilfa jobbet sammen med den anerkjente kaffekjenneren, Tim Wendelboe, der vårt felles mål er å utvikle produkter som gir den optimale kaffesmaken. Tim sier «Nøkkelen til god kaffe ligger i kverningen». I den forbindelse lanserer vi nå en Flat-burr kaffekvern som vi har døpt Wilfa SVART Uniform.

Det unike med Uniform sier Tim «er at det er brede og flate knivblader i stål, maler bønnene sakte og gjør det med en presisjon som gir helt jevn størrelse på den malte kaffen. Og det er først da du får søt, smakfull og fyldig kaffe».

Som alltid, er det viktig at kaffen kvernes rett før den skal brygges, slik får du maks utbytte av smak og aroma. Det er da du får utnytte alle de gode aromastoffene, som vil innen kort tid oksidere i luften.

Les mer...

Tim Wendelboe presenterer Wilfa SVART Uniform:

Wilfa Svart Uniform
Features Tablet Features Desktop Features Desktop Big

Presis kverning med 41 malingsgrader – fra kokmalt til finmalt espresso, og alle bryggemetoder i mellom.

Solid – 58 mm brede flate kniver i rustfritt stål, produsert i Italia.

Beholderen for malt kaffe er laget i stål – dette reduserer statisk kaffestøv.

Like enkel å bruke som den er presis – sett malingsgrad og trykk start.

Justert og testet i tette samarbeid med Tim Wendelboe.

Tim Wendelboe logo

Wilfa SVART Uni kjøkkenvekt er inkludert med den sorte kverna, men kan også kjøpes separat. Den er nøyaktig ned til 0.1 gram og er utstyrt med en solid sort LED-skjerm. Uni kjøkkenvekt kan kobles til din mobil med Bluetooth og har en egen Wilfa SVART app som du kan laste ned gratis til din iPhone eller Android. Wilfa SVART appen viser deg blant annet nøyaktig forholdet mellom kaffebønner og vann, ned til siste dråpe kaffe mengde.

Wilfa Svart Uni
Uni Tablet Uni Desktop Uni Desktop Big

Wilfa SVART uni kjøkkenvekt er nøyaktig ned til 0,1 gram.

Tare funksjon.

Justerbar mellom g, oz og ml.

Nøyaktig ned til 0,1 g.

Google Play Logo Bluetooth App Store