Ingredienser vafler

  • 2 egg
  • 1 dl sukker
  • 2 dl fløte
  • 1⁄2 dl H-melk
  • 1 dl vann
  • 350 g mel
  • 125 g smeltet smør
  • 1⁄2 ts bakepulver
  • 1 glass pasjonsfrukt-curd
  • 1 kartong kremfløte (0,3 dl)

Ingredienser pynt

  • Mango
  • Kiwi
  • Druer
  • Granateple
  • Blåbær
  • Fersk revet kokos
  • Mynte
  • Pasjonsfrukt

Slik gjør du

  1. Pisk sammen egg, og ha i siktet mel, resten av ingrediensene og rør dette godt sammen.
  2. Stek vaflene i vaffeljernet til de er sprø og gylne.
  3. Pisk kremfløten til den blir lett og luftig.
  4. Bland kremen med pasjonsfruktcurden, og sett kremen kaldt mens du kutter frukten.
  5. Kutt den frukten du ønsker å ha på. Vi har listet opp en haug med gode forslag, men her er det fantasien som setter stopper for hva du kan bruke.
  6. Stable vaflene med krem og frukt imellom
  7. Pynt med frukt, bær og urter du liker.

 

WAS-623Bell

Anbefalt produkt: Wilfa Hjerte Stoor Piip

Se hvordan the Flying Culinary Circus lager vaffelkake:

Publisert 8. mai, 2017 i Vaffel