Vaffelkake

Vaffelkake

med masse digg frukt og bær.

Her har du en kake som er superkjapp å lage om du får uventede gjester, eller om du bare elsker vaffel, slik vi gjør. Når vaflene er stekt, tar det kun 5 min å gjøre i stand resten. Her kan du bruke et hav av forskjellige kremer, frukt og bær på vaflene. Sitronkrem, vaniljekrem, romkrem, pasjonsfruktkrem o.l. Kutt det du liker av frukt, og ha det på sammen med masse gode bær og urter. En god variant er bringe- bær, blåbær og sitronverbena til 17. mai. God fornøyelse.

Ingredienser vafler

  • 2 egg
  • 1 dl sukker
  • 2 dl fløte
  • 1⁄2 dl H-melk
  • 1 dl vann
  • 350 g mel
  • 125 g smeltet smør
  • 1⁄2 ts bakepulver
  • 1 glass pasjonsfrukt-curd
  • 1 kartong kremfløte (0,3 dl)

Ingredienser pynt

  • Mango
  • Kiwi
  • Druer
  • Granateple
  • Blåbær
  • Fersk revet kokos
  • Mynte
  • Pasjonsfrukt

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, og ha i siktet mel, resten av ingrediensene og rør dette godt sammen. Stek vaflene i vaffeljernet til de er sprø og gylne. Pisk kremfløten til den blir lett og luftig. Bland den med pasjonsfruktcurden, og sett kremen kaldt mens du kutter frukten. Kutt den frukten du ønsker å ha på. Vi har listet opp en haug med gode forslag, men her er det fantasien som setter stopper for hva du kan bruke. Så er det bare å stable vaflene med krem og frukt imellom, og pynt med frukt, bær og urter du liker.

Oh snap! Husk å ha strøm på telefonen slik at du kan snappe det drøyeste vaffeltårnet til alle dine venner.WAS-623Bell

Anbefalt produkt: Wilfa Hjerte Stoor Piip

Se hvordan the Flying Culinary Circus lager vaffelkake:

 

 

Publisert 8. mai, 2017 i Vaffel