Smoothie-bowl Wilfa og Flying Culinary Circus

Smoothie bowl med jordbær, mango og crispy granola musli

For 2 personer

Ingredienser:

Smoothie

  • 150 g fryste jordbær
  • 150 g fryste mango terninger
  • 1 banan
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 2 dl appelsinjuice

Crispy Granola

  • 250 g havregryn
  • 25 g linfrø
  • 25 g sesamfrø
  • 25 g chia frø
  • 25 g gresskarkjerner
  • 100 g mandler
  • 4 ss honning
  • 1 dl eplejuice

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeovn på 150 grader
  2. Bland havregryn, alle frøene og grovhakkede mandler i en bolle
  3. Varm opp eplejuicen og honning slik at honningen blir løst opp
  4. Hell juice og honning over korn blandingen og bland godt slit at alt blir fuktig
  5. Hell blandingen over et ildfast brett og sett i ovnen på 150 grader i 30 min
  6. Rør i blandingen hvert 10 minutt så det blir jevn farge over det hele
  7. Når granola´n er ferdig, avkjøles det og helles i oppbevaringsbolle
  8. Ha alle smoothie ingrediensene i Wilfa blender og blende det til en tykk smooth masse
  9. Hell opp i 2 dype tallerkener og dryss granola over

Tips:

PB-1200S Power Fuel

Anbefalt produkt

Dette er en super oppskrift til en litt annerledes frokost,
lunch eller kvelds. Vil man bare drikke smoothien tilsetter
man ½ dl mer juice også går det helt fint. Granolaen er helt
suveren til yoghurt, müsli eller bare som topping til fruktsalaten.
Holder seg på i tett boks/glass lenge.