Ingredienser

  • 1 gresskar
  • 500 g gulrøtter
  • 1 hel hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts spisskummen
  • 1 boks kokosmelk (400g)
  • 5 dl buljong
  • smak til med salt og pepper

Slik gjør du

  1. Ta ut innmaten av gresskaret og bruk «kjøttet». Ta vare på gresskarfrøene som kan tørkes og stekes/ristes.
  2. Bland innmaten fra gresskaret og gulrøttene med rapsolje og spisskummen.
  3. Skrell hvitløk.
  4. Ha innmaten fra gresskaret og gulrøttene, hvitløk, buljong og kokosmelk i blenderen. Blend det sammen til det blir helt glatt.
  5. Hvis du bruker Power Fuel, la blenderen stå på til den får ønsket temperatur, bruk temperaturmåleren som følger med blenderen. Hvis du ikke har blender som gjør suppen klar til servering, heller du suppen i en kasserolle og varmer den der.
  6. Når suppen er varm, smak til med salt og pepper.
  7. Server suppen med rømme og gresskarkjerner.

Tips! Lag dine egne gresskarfrø. Bruk gresskarfrøene fra gresskaret og skyll de godt. Tørk de, og legg de i en stekepanne. Dryss litt salt over. Når gresskarfrønene begynner å poppe, er de ferdige.

 

Anbefalt produkt

PB-1200S-PowerFuel

Publisert 31. oktober, 2017 i Middag