Til kampanjesiden ->

Kampanje Wilfa kaffeprodukt

Svart Presisjon har fått en «rolle» i suksesserien Billions på HBO, så nå blir Svart Presisjon å se på kjøkkenbenken til Lara og Bobby Axelrod.

Wilfa har en pågående kampanje hvor du kan få 2 måneder gratis tilgang til HBO Nordic hvis du kjøper et Wilfa kaffeprodukt. Alt du trenger å gjøre er å registrere de siste sifrene fra strekkoden på vår kampanjeside.

Om Billions:

HBO Nordics Wall Street-serie om maktkamp, innsidehandel og korrupsjon, med dyktige skuespillerne Damian Lewis og Paul Giamatti som hovedrolleinnehavere. En velskrevet serie med sterke rollefigurer, et godt manus og glimrende skuespillere. Dette er strålende underholdning.

Serien utspiller seg om et oppgjør mellom to alfahanner.

Svart Presisjon i serien Billions

Bobby Axelrod (Damian Lewis) er den styrtrike hedgefondforvalteren. Han kommer fra arbeiderklassebakgrunn i Yonkers og har bygd seg opp til å bli en av de mektigste mennene i New York. Bobby er karismatisk og generøs, med et hjerte for mannen i gata, iallefall på utsiden.

Chuck Roades (Paul Giamatti) er den føderale aktoren i New York (U.S. Attorney). I motsetning til Axelrod har han havnet i posisjonen fordi han er fra riktig familie, men han har likevel sterke prinsipper som han tviholder på. Rike forretningsmenn får ikke kjøpe seg ut av fengsel når de blir tatt for innsidehandel eller korrupsjon.

Roades har aldri gått etter de virkelig store haiene, men når han får informasjon om at Axelrods firma har drevet med innsidehandel, starter han en etterforskning med sterkt mål om å styrte gullgutten fra Yonkers.

Det legges opp til en maktkamp av episke proporsjoner.

I sesong 2, får vi se Svart Presisjon på det stilfulle og elegante kjøkkenet til  ekteparet Bobby «Axe» Axelrod og Lara.

Svart Presisjon på kjøkkenbenken i Billions
Publisert 15. mars, 2017 i Nyheter