Kaffikaze Coffee Festival Oslo 30.September 2017

Norge tiltrekker seg kaffeturister fra hele verden og er kjent for sin toppkvalitets kaffe med Tim Wendelboe, Wilfas samarbeidspartner, i spissen. Lørdag 30. september arrangerer Oslo sin første kaffefestival for kaffedrikkere, kaffeelskere, kaffegeaks, kaffeamatører og kaffeentuiaster som oss selv. Det vil selvsagt serveres kaffe fra verdens beste kaffetrakter Svart Presisjon.

Med ekstrem Kaffeentusiasme som konsept for kaffefestivalen, er det delt inn i program for dagtid og kveldstid.

Tim Wendelboe med sitt team vil være der hele dagen, og du får mulighet til å smake perfekt kaffe brygget med Svart Presisjon.

På dagtid er det tema «Smak og lær», og du får smake og stemme på «Beste kaffe», smake ulike kaffetyper, spise kaffeis, høre på foredrag og være med på konkurranser med flotte permier som blandt annet Wilfas kaffekvern.

På ettermiddagen er tema «Sosialt og fest»og den prestisjetunge konkurransen NM i Aeropress (kaffebrygging) med dommedømmer Tim Wendelboe arrangeres. Vinneren fra denne konkurransen får en tur til Seoul, Korea, for å konkurrere i World Aeropress Championship i november. Det tilbys kaffeøl, kaffecocktails og kaffetatoveringer.

Det er en festival for alle som liker god kaffe, laget av kaffeeksperter, med underholdende og entusiastiske vibber.

Kjøp billetter her.

Det er Kaffikaze, som står bak AeroPress-konkurransene i Norge.

We have several great collabs in the Coffee Heaven waiting for you on Sat. Tim Wendelboe and Wilfa is sharing a space…

Posted by Kaffikaze on 25. september 2017

Publisert 28. september, 2017 i Nyheter