På oppdrag fra oss har Dinside latt 20 av sine testpiloter prøve vår tannbørste Jordan Clean Premium+ i en måned. Tannbørsten ble svært godt mottatt av testerne, 20 av 20 anbefaler tannbørsten og totalscoren endte på 9,5, som nesten er full pott!

Hele testen kan du lese her

TBPX-120B Dinside

Foto: Dinside testpilot/Dinside

Utseende

Dette er noen av ordene som testerne brukte for å beskrive tannbørsten utseendet på tannbørsten:  «slank og fin», «stilren», «fancy elegant», «rene linjer, virker som et premiumprodukt», «gjør seg godt på badet», «tiltalende utseende» og «meget lekker».

TBPX-120B_dinside_testpilot2

Foto: Dinside testpilot/Dinside

Batterikapasitet:

Chris: Har blitt brukt hver dag av opptil 3 personer i 3 uker på 1 lading. Helt super batteri kapasitet

Elisabeth: Er veldig fornøyd.  Har ikke ladet den siden jeg fikk den noe som jeg synes er topp. Hadde den med på reise og slapp å ha med ledninger osv. Super

Anders: Jeg ladet tannbørste opp dagen jeg fikk den. Har brukt den 1-2 ganger hver dag. Idag, en måned senere, er det 4/6 prikker på batteriindikatoren som lyser.

Magnus: Batterikapasitet er overlegen konkurrentene, og den tannbørsten jeg brukte før. Batterikapasiteten tar utgangspunkt i at man pusser tennene 2 x 2 min hver dag, jeg foor min del bruker nok det dobbelte. Men allikevel, to ladinger på 1 mnd er kjempe bra.

Susanne: Den holdt det den lovet. Veldig deilig å slippe å lade tannbørsten ofte. Særlig når man skal ut å reise, selv om det var genialt at reise-etuiet hadde lader innebygd.

Kristian: Ekstremt bra. Jeg har tidliger hatt en billig elektrisk tannbørste som måtte lades etter kun noen dager og kunne uten særlig forvarsel stoppe midt i tannpussen. Jeg opplevde JCP+ som både utholdende og forutsigbar (indikatorene). Jeg ladet tannbørsten kun en gang helt mot slutten av testen.

Rengjøring:

Camilla: Dette er som å ha fått en rens hos tannlegen! De første dagene ble det ømt i tannkjøttet men jeg tror jeg presset for hardt, når jeg sluttet med det så ble det veldig bra! Prøvde whitening børsten og synes det kunne se ut som at tennene ble lysere,  om enn bare for en dag/kveld så føltes det fresht,  hvordan det blir hvis man bruker den over lang tid vet jeg ikke

Stian: Tennene føles langt renere og glattere enn når jeg pusser med min «hånddrevne» tannbørste. Trykkføleren i tannbørsten justerer automatisk hastighet og varsler ved lyssignal dersom man trykker for hardt. Sikrer dermed best mulig effekt. Har hatt god nytte av dette.

Olav: Overraskende mye bedre enn de Braun tannbørstene jeg har hatt.

Magnus: Absolutt blant de beste. Synes kanskje at jeg ikke kom like godt til på de bakerste jekslene med denne. Skulle ønske halsen på børstehodene hadde vært litt tynnere.

TBPX-120B_dinside_testpilot

Foto: Dinside testpilot/Dinside

Ladebasen

På spørsmålet «Jordan Clean  Premium+ har en ladebase med avtakbar USB-ledning. Tok du av ledningen og lot den stå fremme på baderommet?» var det 11 som svarte ja, mens 9 svarte nei. Christian sier følgende om ladebasen:

Ladebasen var god og stabil. Det faktum at den hadde USB var et stort pluss. Dette gjør at man ikke er avhengig av å måtte reise rundt med mange støpsler. USB funksjonalitet gir også automatisk et mer eksklusivt preg som gjør at man får lyst til å eie en slik tannbørste. Avtagbar ledning gjorde også at selve ladestasjonen kunne stå framme da designet tillot dette.

Her er hva testpilot Camilla mente om ladebasen:

Veldig smart løsning, tannbørsten kan stå i skap eller hylla uten å ha masse ledninger som henger rundt.

 

Publisert 28. juli, 2015 i Nyheter